2010-11-30
 23:45:53

Dag 5 - Vad är kärlek

Kärlek kan vara så otroligt mycket, Hat,sorg,glädje,smärta och rädsla. Det innebär också gråt och skratt.
Ska jag vara ärlig så är jag en av dom som är rädd för kärlek. Jag har inte alltid varit det, men allt som har hänt har gjort att det blivit så. Varje gång jag släpper någon nära inpå så händer något så jag blir sviken och sårad. Därför har jag blivit rädd att dela det mest privata om mig själv med någon annan. Jag klarar helt enkelt inte av tanken på att bli sårad igen. Det gör för ont.
Kärlek för mig är att ta hand om varandra, alltid finnas där och veta vad den andra vill och känner utan att behöva säga något, att ställa upp för varandra, respektera och lita på varandra.
Det är få gånger som jag väl släpper in någon i mitt liv, men när jag väl gör det så gör jag det med hela mitt hjärta. Jag kan inte alltid känna att jag får detsamma tillbaka. Därför tröttnar jag lätt. Och kärlek för mig innebär att inte tröttna.
Men det kan också bero på att jag vet vad jag letar efter, att jag vet vilken "sorts" kärlek jag vill ha. Jag tror inte på "den typiska film kärleken", att allt är guld och gröna skogar, men jag tror på kärlek. Den helt vanliga underbara kärleken som gör en pirrig och lycklig.
Kärlek behöver inte bara vara mellan människor, kärlek kan även finnas mellan människa och djur. Och den kärleken tror jag verkligen på.
Wilma behöver bara se på mig för att veta vad jag vill, vilket humör jag är på, om jag är ledsen eller glad, förbannad eller bara lite grinig. Hon vet när hon bara behöver finnas nära och när hon inte ska vara vid mig alls. Hon läser av mig på ett sätt ingen annan i världen kan göra. Och fast hon "bara" är en katt, så tillfredsställer hon alla mina behov på ett sätt ingen annan klarar. Hon är min bästa vän vad som än händer.
Skulle jag beskriva min vän med ett ord skulle det bli LYCKA.
DET, ÄR KÄRLEK FÖR MIG!
2010-11-30
 00:02:47

Jag vill..

Jag vill, men ändå inte.
Jag hatar, men ändå älskar jag.
Jag skrattar oftast, men jag gråter lika mycket.
Jag vill kämpa, men att ge upp känns bättre.
Jag borde vara lycklig, men sorgen tar över.
Jag saknar, men ändå inte.
Jag vill skrika, men ändå är jag tyst.
Jag vill berätta, men jag tiger.
Säg mig, varför ska det vara så svårt?
2010-11-29
 17:02:06

Dag 4 - Det här åt jag idag

Dagen började så klart med en frukost.



Och till lunch blev det lax med potatis och vitlök/gurk cream fraiche. Skitgott! Tyvärr så dog batteriet i kameran innan jag hann lägga in bilden på allt tillsammans i datorn, men jag kan ge er en beskrivning på cream fraichen iaf! Eftersom det är så megaintressant!


Skiva gurkan i bitar



och blanda cream fraichen med



vitlökskryddan så mycket du vill ha.
Och vips! Världens godaste blandning till lax!


2010-11-28
 23:28:46

Dag 3 - Mina föräldrar

Ja vad ska man säga om sina föräldrar? Min far tänker jag inte prata speciellt mycket om eftersom han i mina ögon inte existerar, men min mor kan jag gärna prata om. Fast i respekt mot henne vill jag gärna inte ge ut för mycket eftersom jag vet att hon inte tycker om "internettjafs" som hon så fint kallar det. Men hon är en vänlig själ som uppfostrat sina barn till fyra fantastiska människor. (Haha egotime..)
Ja men som sagt, eftersom jag vill visa respekt mot min mor så ger jag inte ut så mycket info om henne här.
Så blir det ibland :)
2010-11-28
 23:17:37

Dag 2 - Min första kärlek

Förlåt att jag dissat dom två senaste dagarna...Men jag har sovit över hos syster inatt och vi hade så trevligt att jag helt enkelt inte ville sätta mig vid en dator. Men jag ska ge er dom dagar som fattas. :)
Just den här dagen gruvade jag mig lite för att skriva faktiskt. Dels för att det gör ont, och dels för att jag vet att T inte vill veta. Det skulle inte jag heller vilja om jag vore honom..
Så ni förstår om det inte blir så utdraget va?
Killen jag blev kär i vet vad jag tycker och tänker. Han vet vad jag kände då, och det räcker med att säga så mycket. Men om ni så gärna vill veta så kan ni kommentera och fråga efter texter då jag skrivit om honom så får ni läsa själva helt enkelt :) Jag vet ju vart texterna ligger så var inte blyga :)
2010-11-27
 11:18:26

Åker bort

Idag ska vi iväg och hälsa på min syster. Det ska bli riktigt trevligt :) Vad vi ska hitta på, det vet jag inte, men jag vet att det blir trevligt! :)
2010-11-26
 22:08:17

Man lär ju börja någonstans

Inte för att jag gillar julen speciellt men ja tänkte för en gångs skull ändra till lite juligare. Jag har ju en systerdotter att tänka på så jag måste ju börja gilla julen snart! :)
2010-11-26
 16:42:14

Dag 1 - Presentera mig själv

Ni som har följt mig en tid behöver nog egentligen inte läsa detta eftersom ni vid detta laget borde känna mig ganska bra. Men för er nya så ska jag göra mitt bästa för att ni ska lära känna mig :)

Så vem är jag då?
Jag är en ganska lugn tjej med en ganska bra humor bara jag vill. Jag blir inte arg särskillt ofta, men när jag väl blir det så blir jag verkligen arg. Jag går liksom och samlar på mig tills det smäller till slut. Annars så skulle jag nog säga att jag är en alldeles för stor tänkare, vilket kan vara en nackdel många gånger.
Annars är jag snäll mot alla jag möter och alltid lika envis.
Det går att prata med mig om det mesta utan att jag dömer någon. Och jag är en god lyssnare.
När det gäller vänskap så är jag en bra vän om jag får bra vänner tillbaka.
Vem orkar ställa upp om man inte får något tillbaka liksom?
För övrigt så är jag en stolt moster till en underbar liten flicka. Och jag har världens bästa syskon ♥ Om något händer min familj skulle jag verkligen gå under. Stark är jag, men händer det dom något, då går jag under.
2010-11-26
 16:10:40

Nu kör vi i 30 dagar!

Eftersom det tydligen är inne med detta så hänger jag på jag med! Eftersom jag inte har något annat att blogga om..Och nej, jag kommer inte göra som dom flesta heller att bara skriva dom första 3 dagarna och sedan glömma. Nej det här ska jag fullfölja!
Plus att jag kommer blogga som vanligt med :)

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Trevlig läsning! Eller vad man säger...:thumbup:
2010-11-25
 21:17:44

Är det bara jag som visslar med?

2010-11-25
 21:14:18

Foreigner

2010-11-25
 21:03:25

Ja men just ja!

Kycklinglasagnen...Ja den vart god! Men inte så god att jag gör den igen. Inte för att den blev äcklig efter ett tag eller så, för det blev den inte. Den va god rakt igenom. Men det va inte just den jag va ute efter..Jag va ute efter en som var mer krämig.
Alltså den här va krämig den med, men inte den jag letade efter. Hänger ni med?
Så recept lägger jag inte ut om det inte är någon som vill ha det förstås :)
2010-11-25
 20:20:06

Frustrerad!

Alltså jag är trött fast jag kan sova 8-9 timmar per natt. Lika trött som att jag bara skulle sovit 1 eller 2. Och jag har ont i huvudet konstant och mår illa ibland. Jag har en sådan huvudvärk som gör att det känns som att huvudet ska sprängas. Är det konstigt om jag inte får någonting gjort då? Jag går och lägger mig vid 23.00-00.00 tiden beroende på hur mycket jag haft att göra och går upp 08.00-09.00 (om jag mot förmodan får sova som jag ska). Fast jag vaknar VARJE natt mellan 4 och 6 och ligger sedan vaken upp till 2 timmar innan jag somnar om igen. Ärligt så känner jag mig som en vandrande zombie om dagarna!
Någon som har något bra tips på något man kan göra åt detta?
2010-11-25
 12:24:00

Onödig info

Ja egentligen har jag inget intressant att berätta om. Mer än att jag ska göra kycklinglasagne för första gången idag :) Blir den god och lyckad så slänger jag upp receptet! ;)
2010-11-24
 18:21:22

Humöret är iaf på topp!

Det är ett rent snöoväder ute, jag fryser för att det drar iskallt genom hela lägenheten och jag kan då sjuttsingen inte komma på vad jag ska laga för mat åt T på fredag när han kommer...
2010-11-22
 23:54:06

Det bara blev så

Och fråga inte varför texten och rubriken blev mini i förgående inlägg..
Det bara ville bli så helt enkelt.
2010-11-22
 23:51:03

2010-11-22

Ja alltså förlåt för dålig uppdatering! Men sanningen är den att jag har fastnat i städningen hela dagen. Och så var jag till tandhygienisten tidigare idag. Det gick faktiskt bra! Hon peta bara runt lite och sen va det över på 10 minuter. Alltså ingen bedövning av misstag den här gången och inget tandkött som dunkar av smärta. Hurra för det! Och inte va hon på dåligt humör heller som hon brukar va. Så idag gick jag och fruntimmret ihop! Hurra igen!

Nu sitter iaf jag och fisen (Wilma) och myser i soffan. T jobbar och är duktig. Så han får jag bara vara kärleksfull på sms till, men det går det med! Han är ju lika kärleksfull tillbaka! :) Min älsklingspojke! Eller ja, han är ju faktiskt en man..:)
Jag har en bild på T som jag så gärna skulle vilja att ni fick se. Han är så otroligt underbar på den! Men ni får inte se för att jag vet att han inte skulle vilja att jag la ut den.
Men jag tror ni överlever :)
2010-11-22
 15:44:41

Jag slutade äta räkorna iaf..

Vi skulle ha en romantiskt och mysig liten kväll igår med räkor och kräftor. Gott som fan va det! Tills vi hittade en "kompis" bland räkorna...







Naturligtvis va min första tanke (efter eeeeeuuuuuwwww!) "Coolt! Det här måste jag blogga om!"
2010-11-20
 21:17:56

Jag skyndar mig innan han ångrar sig!


Sa jag inte att den va söt va? :D Och inte behövde jag ställa upp på något hemskt för att få lägga ut den heller...;)
2010-11-19
 18:21:38

Och så ska jag skylla på huvudvärk ikväll!

T berättade för mig att några ambulansmän vart in på en pizzeria och beställt en egen speciell rulle. Det va med räkor och skinka bland annat. Den fick heta Ambulansrulle. Följande sägs:

Jag: Fan va coolt! Då kan jag gå in och beställa min egna rulle ett par gånger så får den mitt namn sen!
T: Nja den skulle nog mer heta puckorulle..eller typ koko..
2010-11-19
 13:51:31

Jag va smart redan då

Jag satt och kollade igenom mina grejer från när jag gick i 7,8 och 9:an. Där hittade jag bland annat ett arbete om Gustav Vasa. Våran lärare sa att vi skulle kortfatta hans historia så mycket vi bara kunde.
"Ha! Skitenkelt!" tänkte jag.
Gustav Vasa föddes, växte upp, gjorde en resa, blev kung och dog. Blev mitt svar.
"Suck..." va det enda min lärare svarade..Konstigt, det va ju hur kortfattat som helst! :D
2010-11-19
 13:34:02

Gick inte som planerat

Jag är ledsen men det blir ingen nytt än..Det blev helt enkelt att se SJUKT dumt ut!
Men jag jobbar på få se om det kommer lite mer nytt..:)
2010-11-19
 12:45:30

Lite rörigt en stund

URSÄKTA RÖRAN! JAG BYGGER OM IGEN :)
2010-11-19
 00:04:12

Hon hade rätt att få veta

Alla gör vi något vi ångrar senare i livet. Och jag är ingen ängel, jag har gjort massor jag ångrar. Tyvärr. Och kunde jag skulle jag gjort allt annorlunda. Men vad jag gjort kommer att följa mig hela livet. Och istället för att sörja och beklaga mig så har jag valt att istället ta lärdom av mina misstag. Och nu medans jag skriver kan jag komma på massor jag lärt mig. Och sånt är livet.
Det blir inte alltid som man tänkt sig, men allt vi gör kan vi ta lärdom av!
2010-11-18
 22:18:58

Och ni får kommentera anonymt

Imorn kommer min snygging hit. Och gissa om jag längtar!! ♥
Om jag flirtar riktigt mycket med T så kanske ni får se en dundersöt bild i helgen.
Fast då ska jag nog behöva flirta REJÄLT och jag vet precis vad jag kommer få göra då..Frågan är om jag ställer upp på det..Vad får jag tillbaka liksom? Nu deal:ar vi här tycker jag...
2010-11-18
 10:49:41

Fobier

Man kan ha fobi för mycket. Spindlar, ormar, människor, att prata inför publik eller åka tåg till exempel. Jag är en sån som haft många fobier men klarat mig ur dom flesta. Men några finns kvar. Sådana fobier man inte blir av med hur lätt som helst. Jag tänkte lista dom för er.

1. Spindlar. - Jag är så livrädd för spindlar att jag inte ens klarar av att se en bild på dom utan att börja grina. Ser jag en så skriker jag högt och går inte i närheten av rummet på minst flera timmar. En gång hade jag en sån stor spindel i taket här i storrummet, det va för över ett halvår sedan, men fortfarande känner jag mig osäker att gå mellan köket och storrummet! Det är det enda djur som kan få mig att börja gråta och bli helt hysterisk.

2. Att köra. - Ja det är sant, jag är livrädd för att köra själv. Snälla skratta inte nu och håna med "typiskt fruntimmer..." Jag menar det faktiskt. Och det är seriöst en enorm fobi. Att ta traktorkortet va en ren pest! Så fort jag kommer själv upp på vägen så får jag panik och blockerar allt jag lärt mig. Jag får panikångest och kan knappt andas. Hjärtat sitter i halsgropen och är på väg upp. Och jag vill bara spy av rädsla och ångest.
Att sitta bredvid och åka med är inga problem, då känner jag mig säker. Samma om jag har någon bredvid mig medans jag kör (ja okej, kanske inte 100% säker men nära), men så fort jag blir ensam får jag panik. Om det så bara är för en minut jag blir lämnad, så känns det som flera timmar för mig. Och jag som sen ska börja med körkortet så fort jag får ett jobb...Good luck till mig liksom!

3. Att prata inför publik. - Ja men herregud va nervös jag blir! jag kallsvettas, pratar snabbt som tusan, rör hela tiden på mig, pillar hela tiden på något, stammar och "öh..":ar mig hela tiden! Att sedan bli tvingad att hela tiden prata inför klassen under skoltiden gjorde ju inte saken bättre..

4. Höjder. - Ja jag går inte ens upp första steget på stegen innan jag grips av panik. Jag kilar fast mig själv i stegen och rör mig inte en milimeter. Inte ens en lugnande röst hjälper, jag har bara panik.

5. Att svara när okänt nummer ringer. - Känner jag inte igen nummret så svarar jag oftast inte heller! Jag får panik bara jag ser att det är ett nummer jag inte har inlagt. Men det roliga är att jag får ångest om jag missar samtalet. Tänk om det va viktigt liksom..


Har du någon/några fobier? Isåfall vad? Om du vill dela med dig :)
2010-11-18
 09:49:20

Drömma är ju inte fel

Jag vet att jag säger att jag kan döda för mycket. Men hallå vad jag skulle kunna döda miljontals för att få vara med vid den buffén!!
Skaldjursbuffé. Det absolut bästa i hela världen.
2010-11-18
 09:32:12

Sov dåligt gjorde jag med..

Ja man skulle ju kunna säga att gårdagen var blandad. Det hela slutade iaf med att jag sög in damm långt ner i halsen och därför hosta som en idiot flera timmar. (fråga inte)
Det va också många funderingar att reda ut. Fast jag kom inte så långt med det.
Det är inte heller något jag vill skriva här om. Men det löser sig snart :)
Förövrigt ska jag försöka komma på något att äta också. Fast jag är inte sugen på något så lycka till med det liksom..
2010-11-17
 21:00:00

Grey´s Anatomy

Just nu:
Jag vet, just nu är det bara serier på tvn men faktum är att jag inte har något vettigt att blogga om. Eller jo kanske, men inget jag vill skriva om här..Därför kollar jag in tvn istället!
2010-11-17
 19:01:00

Tack!

Tack för att jag äntligen fick prata med dig igen! ♥
2010-11-17
 15:21:07

Dagens låt

2010-11-17
 09:51:03

Dagens horoskop

För er kräftor ser ut så här idag:
Ni som inte är kräftor kan kolla HÄR om ni vill :)
2010-11-16
 21:55:00

Cougar town

Just nu:

2010-11-16
 21:02:04

Just nu

2010-11-16
 18:03:23

Inte skvallrar hon heller

När man är fundersam och bara behöver någon som lyssnar så är det fint att ha sin bästa vän där! ♥
Min lilla ängel ♥
2010-11-16
 17:53:12

Dagens låt

2010-11-16
 17:03:02

AFV



Haha ibland finns det inge bättre program..
2010-11-16
 12:41:45

Ett gott skratt förlänger livet

Ska snart gå till affären. Jag ringer nog min intelligenta vän också. :)
Haha undrar va för roligt vi får skratta åt den här gången! Ett gott skratt förlänger livet sägs det. Fan, vi kommer bli flera hundra år!
2010-11-16
 11:51:52

Sjuka tankar, verkligen!

Jag sitter och läser den här sidan och jag dör av skratt!

Vilka sjuka tankar folk har! :thumbup:
2010-11-16
 00:14:00

Dagens roliga mms

Den här fick jag för ett eller två år sedan av syster.
Hon skulle precis byta kattlådan.



TEXT: Vadå skita i kors? ;)

Så mycket fritid har min syster att hon ödslar energi på att kolla bajsar!
2010-11-15
 23:52:44

Dagens blogg tävling

Jag är med och tävlar om att bli dagens blogg HÄR.

Gör det ni med! ;)
2010-11-15
 22:39:42

Raw comedy club

Vilken basröst han har för att vara så ung!


(bilden lånad av google)

Sexig röst, men svinkass komiker!
2010-11-15
 22:27:35

Dagens recept

Potatisgratäng (ca. 2 pers)

3 dl grädde
2 vitlöksklyftor
salt (beroende på smak, jag brukar ha ca. en halv tsk. Eller lite mer beroende på potatis)
Ca. 10 normalstora potatisar
ost

En 1 literskastrull
ugnsform

Gör så här:

Häll upp grädden, salt och pressa vitlöken i en kastrull.
Skala och skiva potatisen. Lägg sedan ner skivorna i kastrullen.
Koka upp under omrörning på lagom värme, 3 på värmen brukar jag ha.
Koka tills potatisen nästan är färdig.
Häll sedan ner gratängen i formen och ha över så mycket ost du vill ha.
Ställ in i ugnen tills gratängen får färg.

Gratängen blir krämigare och jättegod!
2010-11-15
 22:00:00

Tidsinställt inlägg

Nu:

2010-11-15
 21:20:00

Ja vadå, vi hade ett litet gräl..

Liksom.

2010-11-15
 21:07:56

Men nu fick jag det sagt!

Jag vet att jag är sen med det har att man kan tidsinställa vilken dag och tid man vill publicera sina inlägg..
Men jag ville bara säga:

ATT JAG DIGGAR DET STENHÅRT!

Fan blogg.se, där satt ni den!
2010-11-15
 21:00:00

Dagens låt

Fråga inte. Okej?

2010-11-15
 20:55:00

Dagens citat

"Jag är glad att jag mådde så dåligt att jag träffade dig!"

Haha ja vännen, du får ALLTID till det du! :D
2010-11-15
 20:40:28

Nu har jag jagat en glassbil också!

Förlåt för ytterligare kass uppdatering över helgen! Men vi va hos T i helgen och lekte lite. Jag trivs bra där :) På fredagen så kändes det nästan som att sitta på lyxrestaurang! För vet ni vad jag fick för gott?

Oxfilé med potatisgratäng, bea och vitvin!!

Herregud va jag blir bortskämd!

Sen kommer jag inte ihåg om det va före eller efter maten vi jagade glassbilen. Ja, vi jagade den! Hahaha det har jag nog aldrig gjort förut. Vi åkte runt hela filipstad och lyssna å leta men till ingen nytta. Men just när vi gav upp efter bra lång tid fick ja syn på den jäveln!

"DÄR är den!!" skrek jag.

T bromsa in och vände snabbt. När vi kom fram till bruden så köpte vi så klart glassen vi längtat efter.
Så den satt vi och smaska på lite till kvällen, kolla film och hade det görmysigt!
Hela helgen var mysig faktiskt! :)

Innan han åkte igår så låg vi och bara myste, pratade och hade det gott. Precis som det ska vara! :)
2010-11-13
 11:40:37

Och hjärncellerna hänger med..

T vill ha en dvd under tvn och följande sägs:

T: Undrar om träblock fungerar?
Jag: Ja kanske..Fast det beror nog på hur du gör.
T: Ja men vart får man tag på sånna träblock då?
Jag: Trä-bygg-järn?
T: Har dom trä där då?
2010-11-13
 11:32:14

Och jag kan inte sluta tänka på vad han gjorde som ung..

Vi diskuterar T: s avancerade teknik i lägenheten.

Jag: Gud vad man blir bortskämd hos dig!
T: Vadå det är väl bara du köper dig en platt-tv?
Jag: Ha! För vilka pengar då?
T: Nu höll jag på att säga nå dumt...
Jag: Vadå, råna en bank?
T: Ja..har ni någon bra?
2010-11-11
 22:34:15

Lite att skratta till

Alltså jag bara ÄLSKAR dom här klippen! HAHA!














2010-11-11
 13:45:52

En riktig vän

En riktig vän står där på din sida vad som än händer. En riktig vän skäller inte på dig när du gör fel. En riktig vän hjälper dig när du behöver hjälp. En riktig vän kramar om dig när du mår dåligt och peppar dig när du har det svårt. En riktig vän blir inte sur om du ringer mitt i natten för att säga att du vill dö. En riktig vän litar på dig även fast det du säger verkar otroligt. En riktig vän vet hur du känner, utan att du behöver säga något. Men det finns en sak som är mycket viktigare än alla de andra. En riktig vän sviker inte.

2010-11-11
 00:07:06

Mygg

- Mygg är som ungar. När dom är tysta vet man att dom har någonting för sig.
2010-11-10
 23:56:43

Tänkvärt

Lycka det är enkelt, bara man har god hälsa och dåligt minne.
2010-11-10
 22:02:59

Dagens horoskop

"Du kan irritera dig på att en av dina vänner aldrig kan lära sig att lyssna. Men det är inte bara du som tycker så."
Ibland blir det bara SÅ rätt...
2010-11-10
 20:06:19

Kvällens låt

2010-11-10
 18:45:47

Vissa frågor får man nog aldrig svar på

En av grannarna dunkar och smäller i väggarna, gör så att det låter som en jordbävning (Ja hela golvet skakar BOKSTAVLIGEN..) och smäller i dörrarna. Det låter som att dom river ner hela huset. VARJE KVÄLL!
Vad gör dom egentligen??
2010-11-10
 17:09:03

Vart kommer allt ifrån?

Jesus vad jag måste städa...Vart kommer alla grejer ifrån egentligen?
Jag gör ju inte ens något för att dom ska komma fram!
Men men, nu vet ni iaf vad jag gör resten av kvällen!
Ja förutom till 21.00 då för då är det Grey´s Anatomy på kanal 5! :D
2010-11-10
 16:16:37

Förlåt!

Jag glömmer hela tiden bloggar i förra inlägget!
Men jag bygger på allt eftersom jag märker vilka jag missat så håll utkik om ni vill! :)
2010-11-10
 15:48:50

Lite rolig läsning!

Tänkte ge er en lista på bra bloggar som jag följer. Och varför jag följer dom! :)

1. Egoinas värld. - Hon har en underbar humor, till den största delen, och ibland är hon helt allvarlig. Hon vann även årets blogg för er som missade det. Jag röstade på henne! Och hon förtjänar titeln för hon får en verkligen att fnissa högt bakom skärmen.

2. En bögs liv. - En härlig och go kille med ett otroligt varmt hjärta som pratar öppet om hur det är att vara homosexuell. Jag kommer inte ihåg hur jag kom in på hans blogg men det var ett par månader sedan och jag har följt den enda sedan dess!

3. Ketchupmamman. - Herregud vad hon alltid får en att skratta högt! Hon har en underbar humor! Ibland skriver hon längre texter och lite mer sällan kortare. Men alltid är hon lika underbar! Hon lyfter upp en när dagarna känns grå.

4. Lady Dahmer. - En småbarnsmamma som verkligen gör mammalivet på sitt eget sätt. Hon svarar alltid på läsarnas frågor om dom undrar över något speciellt och dom som försöker sig på att vara kaxig ger hon tillbaka mot. Hon är totalt underbar!

5. Missmorot. - En god vän till mig som fått sitt första barn. Hon berättar hur det är att vara ung mamma och hur hon tacklar kärleken. En fantastisk människa med ett stort hjärta.

6. Jenny. - Också en vän till mig. En härlig tjej med underbar humor! Hon skriver om sin vardag, lägger ut underbart fina bilder hon tagit, hon skriver om hennes träning och en massa annat skoj!

7. Becoolsodapop. - Den här bloggen handlar först och främst om serier. Hon är grymt uppdaterad på vad som kommer och när avsnitt har premiär. Ibland skriver hon om sin vardag, sina funderingar om livet och ibland ger hon bra tips på träning.

8. Beccas kreativa värld. - Om du är ute efter sjukt snygga hemgjorda smycken, lycktor, väskor, lerfigurer, ja you name it! Då kommer du älska den här bloggen! Sakerna hon gör finns även att beställa till ett billigt pris. Hon är sjukt duktig och gör alla grejer själv. Gå in och beröm henne lite vet ja! ;)

9. 14 år och gravid. - Den här bloggen följer jag för att jag tycker att hon är bra helt enkelt. Ja tycker dock att hon kanske är lite för ung för att redan bli mamma..men beslutet är hennes och jag tror faktiskt att hon kommer kunna klara det bra. Det är vad jag vill hoppas i alla fall.

10. Nemo. - Honom följer jag inte för att han är "känd", jag följer hans blogg för att jag tycker att den är bra! Han är seriös och inte som andra storbloggare. Han kan stå för när han har gjort ett fel och han skriver på ett bra sätt och har mycket variation. Precis vad jag gillar!

11. Jockeboi. - Hans blogg följer jag inte heller just för att han råkar vara "känd". Han har en underbar humor och har en helgalen blogg många gånger. Därför följer jag honom. Dessutom gillar jag att han inte hela tiden ska vara den där tuffa killen som ska få så många brudar som möjligt, utan han visar att han är en helt vanlig kille med känslor.

12. Blackmisery. - En underbar människa med världens varmaste hjärta. Tyvärr så har hon det inte alltid så lätt. En människa som hon förtjänar all lycka och tur i världen! Hon lyser upp allas dagar med sin värme.

13. Frankieboy. - En snäll man med otroligt många känslor. Är det inte fotbollen som gör honom nervös så är det kärleken som knackar på dörren. Men alltid är han lika snäll.

14. Eliiasmamma. - En ung mamma som skriver om sin vardag ihop med sin son och sin kille. En otroligt snäll tjej som aldrig bloggbråkar eller snackar skit.

15. Jellica. - En tjej som skriver om precis allt! Allt från mode till humor och sin helt vanliga vardag. Hon tar upp många bra diskussioner och svarar alltid på läsarnas frågor!

Nu har ni lite att läsa och titta runt på när ni får tråkit! :D
2010-11-10
 14:59:55

House of wax



Handling:


Sex ungdomar är på väg till en viktig match i amerikansk fotboll och på vägen övernattar de vid en tältplats. Efter ett bråk med en lastbilschaufför får de för sig att denne har mixtrat med bilen. De liftar in till den lilla staden i närheten, Ambrose. Där finns ett märkligt vaxmuseum med vaxdockor som ser väldigt mänskliga ut. Snart begriper de att vaxfigurerna är mördade människor och att mördarna finns kvar i staden, vaxstaden Ambrose, på jakt efter nya offer till sin samling.

Skådespelare:

Elisha Cuthbert — Carly Jones
Chad Michael Murray — Nick Jones
Brian Van Holt — Bo/Vincent
Paris Hilton — Paige Edwards
Jared Padalecki — Wade
Jon Abrahams — Dalton Chapman
Robert Ri'chard — Blake
Jon Abrahams (I) —Johnson Chapman
Damon Herriman —Lester
Murray Smith (VII) —Dr Sinclair
Dragicia Debert —Trudy Sinclair


Omdöme:
Inte superbra precis. Den dög att titta på i alla fall. Mer kan jag nog inte säga. Okej att den va ganska mystisk och så men inget som fick en helt fast i filmen..Men som sagt, helt okej.

2010-11-09
 19:57:02

Vila i frid!

Inga ord kan förklara min kärlek till dig. Du hade allt. Jag kommer alltid att minnas dig med ett leende på mina läppar. Jag kommer alltid att känna glädje när jag tänker på dig. Du älskade vän! ♥

Du lyste upp allas hjärtan. Och du fanns alltid där. Du behövde aldrig säga något för att vi skulle förstå.
Nu har du passerat regnbågsbron. Och du kan vara stolt över allt du gett oss!

Vila i frid du älskade vän! ♥ Ett ljus står tänt för dig ♥


En renare själ kan ingen hitta!

Regnbågsbron:

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla
blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak;
de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare.
Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv
men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...
2010-11-09
 18:36:34

Äntligen fick jag ur mig det!

Jag har en känsla i kroppen jag inte känt på bra länge. En känsla som stört mig hela dagen. En känsla jag inte blir av med hur lätt som helst. Bitterhet.
Därför ska ni få en bitter lista idag.

Jag stör mig på följande:

1. Folk som säger att man inte är en riktig vän för att man inte hade tid att lyssna EN gång. EN jävla gång?!
2. Folk som gör slut, blir ihop, gör slut, blir ihop, gör slut och blir ihop oftare än dom själva byter underkläder! Bestäm er för fan!
3. Människor som säger att dom ska lyssna på mina problem, men ändå fortsätter konstant att prata om sina egna. Som för den delen inte ens är några problem! Inse det någon jävla gång! Någon gång kan man behöva en vän som bara lyssnar också...
4. När någon säger att den hatar en person men ändå fortsätter smsa, ringa, träffa och umgås med personen. Herregud, är människan så jävla hatad så va fan ska du dit för då?? Någonstans bör du ju gilla människan, annars skulle du ju inte ha sånt jävla behov av att vara med den personen!
5. Människor som ska har sånt enormt bekräftelsebehov att det är äckligt åt det! Ja, jag har förstått nu att du alltid är skitsnygg..Även om du skulle ta i en elkabel och bränna bort allt hår på huvudet!
6. Folk som hånglar med 4 personer samma kväll och ändå tror att den inte gjort något fel om någon blir sur. Hallå?! 4 personer samma kväll fast du nästan är tillsammans med någon annan? Tycker du själv att det låter som en lysande idé? Hade jag varit den personen du hade det på G med hade du vart ute ur mitt liv för länge sedan!
7. Folk som avbryter just precis när man ska säga något roligt. Hallå ditt pucko! Är du så självupptagen att du inte har tid att lyssna 5 minuter ens?!

Tack för att DU lyssnade! ♥
2010-11-09
 16:43:00

Stay Alive



Handling:


Filmen handlar om ett gäng ungdomar som kommer över massa tv-spel, bland annat spelet Stay Alive, ett spel som ingen har hört talas om. När dom börjar spela spelet så händer underliga saker runt omkring dem. När helt plötsligt deras vän blir mördad på precis samma sätt som hans rollfigur dog i spelet inser de att det inte är ett vanligt spel. De måste nu försöka hålla sina rollfigurer levande tills de har hittat den skrämmande bakgrunden till spelet, och fått stopp på det.

Filmen är baserad på den hemska men sanna historien om Elizabeth Bathory.


Skådespelare:


Jon Foster
Samaire Armstrong
Frankie Muniz
Sophia Bush

Omdöme:

Bättre än jag trodde faktiskt! Den va riktigt läskig mot slutet. Jag trodde att den skulle vara överdriven och tråkig men den va riktigt spännande faktiskt! Den rekomenderar jag verkligen att ni ska se :)
2010-11-08
 21:24:43

Men det är inte som ni tror!

Ja just ja! Det glömde jag berätta.
Det här hände ju också..


Jag väckte T klockan 06.00 på lördag morgon och va hyperglad.
Typ 09.00 på söndag morgon va det han som va överglad och skulle väcka mig.

Då brakade sängen..Haha!
2010-11-08
 18:41:14

Och inte hann vi mysa heller!

Ja alltså förlåt..Det har vart mycket bus och grejer i helgen så jag har inte haft tid att blogga.
Men jag ska försöka sammanfatta lite kort :)

För det första har vi myst som sjuttsingen. Sen har vi myst lite till. Och så fick vi tråkit, då passade vi på att mysa ännu mer eftersom vi knappt hunnit med det kände vi. Sen blev det också lite jobbigt i längden så vi kände för att mysa lite och fundera på vad vi skulle göra sen.
Men SEN så handlade vi lite. Jag skulle nämligen bjuda karln min på middag.
Och lite lyxmiddag ska han ju ha när han är så go.
Så han fick kycklingfilé, klyftpotatis och hemgjord kantarellsås. Han åt och han dog inte. Så jag antar att han inte dör av matlådan heller som han fick med sig.

"Vad har jag gjort för att förtjäna det här?" sa han.

Du gör mig lycklig. Är svaret.

Under tiden vi var på affären så handlade T ett chokladägg. Jag fick presenten som var i.
Så här såg den ut:



Kan ni förstå varför jag fick leksaken? Haha det kan jag...

Sen va Wilma lite otrogen mot mig...




Ja och man kan ju se vad hon trivs! Karltokig är vad hon är min ängel :)

Sen nu på morgonen har vi myst hela morgonen innan han åkte till jobbet. Vi hade ju gjort det för lite kände vi så vi var ju tvugna att ta igen vad vi missat!

Förlåt för bilden T..Haha men dom skulle ju bara få se din söta morgonfrisyr..:D
2010-11-05
 16:58:18

Nog bara syster som fattar, hahaha..

Det är så mycket man vill..Synd bara att man inte vågar! HAHA!



Och nej, det gör inget att bilden är för stor för att passa i designen!
Det är ju iaf den vänstra delen man ska titta på! ;)
2010-11-05
 16:14:12

Man kan ju inte påstå att han är lugn precis..

Zorro och jag myser i soffan som vanligt.
Han tycker att det är skitroligt att tugga på mina örhängen och slicka mig i öronen.
Jag tycker inte att det är fullt lika populärt.

Men men, jag blir ju ren om öronen iaf!
2010-11-05
 15:47:49

Dagens horoskop

Fundera över hur du kan förbättra relationen med dina barn. Du vill också få utlopp för din kreativitet.

Jahaja? Jag funderar bara över två grejer.

1. När fick jag barn?
2. Är man kreativ om man bara kan skapa endast en streckgubbe av en penna och ett papper?
2010-11-04
 11:59:58

Och nej, det känns inte bra

Grannen matar småfåglar.
Och jag får skator som skriker på min balkong dygnet runt..
Trevligt!
2010-11-03
 21:55:56

Min karl är bög!

Jag: Vad skulle du göra om du mötte en bög?
T: Jag skulle bjuda han på middag.

2010-11-03
 20:26:34

Fast det tycker nog T iaf att jag är

Jag lovar er att ni kommer tycka att jag är totalt IQ befriad nu, men jag gick just in i väggen bokstavligen när jag tänkte på T...
Haha inte alltid så bra att tänka på pojkar...
2010-11-03
 20:22:45

Onsdag 3/11

Idag har det inte hänt så mycket mer än lite matlagning.
Det har ju regnat precis hela dagen så någon promenad har det inte heller blivit.
Jag har letat efter min engelskabok verkligen HELA dagen men jag vet inte vart den är?
Måste va dom söta lägenhetstomtarna :)

För övrigt så ska jag ner med lite grejer i källaren någon dag..
Ni minns väl?



Det är dags att göra något åt det där nu tycker jag..haha!

För övrigt så blir jag faktiskt KONSTIGT nog väldigt sugen på vintern när jag ser denna bild:



Den är underbar tycker jag :) Men jag hatar liksom vintern..
Det är nog helt enkelt T som är orsaken till detta lyckorus :) :blush:


2010-11-03
 20:10:36

Jag talar om vilken senare

För första gången nominerade jag någon till en tävling!
Håll tummarna nu att ja vinner det här!
2010-11-02
 20:01:35

Här snackar vi klappträ..

HAHAHA! Nej vänta... HAHAHAHA!

Jag måste bara dela med mig av en rolig grej.

"Min blivande man" tror att jag är rasist för att jag inte vill ha honom..

HAHAHAHA!

Det va det dummaste han någonsin kommit med tror ja.
Jag har ju själv blandat blod! Och inte fan är jag rasist! Jag tycker att alla människor har lika stort värde tills dom bevisat motsatsen. PUNKT!

Det finns minst en miljon anledningar till att jag aldrig skulle vilja ha det där klappträt. En av dom är att han är totalidiot på alla sätt. Bara den anledningen räcker långt.
Jag bryr mig inte det minsta att han har turkiskt blod (eller va det nå annat?).

Det är personkemin mellan oss jag inte gillar!
2010-11-02
 19:51:15

Ja vet inte ens om någon läser

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Pyamasbyxor och linne
Vad använder du just nu för skor: Joggingskor
Favoritfärg på kläder: Svart men lite färg skadar ju inte heller..Beror på vad det är för plagg! :)

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: En liten busig V
Du delade en drink med: Måste vart syrran det :P
Du gick på bio med: Kära nån...va det L kanske? Syrran
Du gick på stan med: Syster va det nog
Skällde på dig: Hmm det minns ja inte!

Senaste
Låt du hörde:
Lill Lindfors - En sån karl
Film du såg: Dödlig drift eller va det Terminator?
Mat du åt: Måste vart kycklingsalladen
Kram: T! :D
Puss: T ;)
Fest: Måste vart den gången jag och syrran va ut efter lilla V dop.
Känslan: Saknad
Ilska: Inte ilska men frustration, idag
Resa: I söndags!
Glädje: Nu
Dröm: Va för hemsk för att dokumentera...
Boken du läste: Att välja glädje
Personen du träffade: Min familj och T :)
Personen du pratade i telefon med: Den busiga V
Personen du fick sms av: T :)
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig
Gången du var utomhus: Ett par år sedan
Gången du sov: I natt (kväll, morse)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Det va nog i midsommras
Saken du köpte:
Isbergssallad

Om dig

Namn: Ni kan kalla mig Nocrysweetnes
Ålder: 20
Smeknamn: Pucko, miffo,kåtfan och "du är ju körd alltså"
Syskon: 3 systrar och 1 bror
Sysselsättning: Pluggar och är med T
Bra egenskaper: Lätt för att skratta och snäll
Dåliga egenskaper: Envis
Linje/klass: -
Hårfärg: Mörkblond
Ögonfärg: Blå
Skostorlek: 42, ibland 41 beroende på skor
2010-11-02
 00:46:15

Och hur klantig är jag?

Jag terrade just fel lärare med uppgifter och klagomål..
Inte såg väl jag att dom bytt lärare för mig heller..
Hoppsan! haha!
2010-11-02
 00:26:34

Vart är ni?

Vet ni, jag har tänk på en sak. Och jag undrar om ni tänkt detsamma.
När man är singel så pratar alla vänner med en. Killar som tjejer, men så fort man blir upptagen försvinner nästan hela drösen! Dom sitter där online på msn, facebook och överallt där man är vän med dom, men ingen skriver. Folk slutar till och med ringa vissa gånger.

Varför är det så?

Tycker folk att det är jobbigt att prata med någon som är nykär? Eller vad är problemet?

Jag bara undrar liksom. För jag saknar er..

Och jag vill inte att ni struntar i mig så fort jag hittat mannen som får mitt hjärta att slå ett extra slag.


När jag satt där och va ledsen över att han inte fanns där så va det många som va världsgulliga och tröstade. Sa att han väldigt snart kommer och att jag verkligen förtjänar honom den dagen han gör det.

Jag har hittat honom nu. Min prins på den vita hästen.

Men jag har nästan ingen att dela lyckan med..

Jag är stolt över att han är min. Och jag vet att jag kommer falla dit något så fruktansvärt för honom.

Varför får jag inte dela den lyckan med er?

Jag är precis den människan nu som jag alltid har varit. Den enda skillnaden är att jag har någons famn att känna mig extra trygg i. En famn jag vet att jag kan lita på.

Jag får bara träffa T på helgerna..Så det är enda tiden jag kanske inte svarar exakt varje sekund i telefon. Men vardagarna. Dom enda som ringer och frågar spontant efter en fika eller en dag på stan är min familj.
Jag älskar min familj och jag skulle kunna offra mitt liv för dom, det vet ni också. Men någon gång kan jag väl få träffa en vän?

Det sårar mig faktiskt att knappt någon hör av sig..

2010-11-01
 19:53:12

Va givmilda dom är på facebook...

Min dagens dikt: (tyckte dom)
Rosor Är Röda Violer Är Blå, Aj Ditt Fetto Du Står På Min Tå!
2010-11-01
 14:43:05

Jag låter bilden tala för sig själv

2010-11-01
 13:56:32

Ni kommer väl ihåg?

Ni kommer väl ihåg min "blivande man" va?
Han som skulle kunna dö för mig, som älskar mig, vill gifta sig med mig och köpa allt jag vill ha till mig. Och som lovade att vänta troget tills jag är redo för honom?
Han som aldrig har träffat mig mer än över msn...

Han är heeeelt förstörd nu!
Stackarn..NOT!

Det är T som gäller för mig. Det är honom jag vill ha.
Det är han som får mig lycklig.
När jag tänker på T så ler hela själen.
Och varje gång han kryper nära mig med "det där" leendet så vill jag bara gråta av lycka att han är min. Han har allt som en ÄKTA MAN ska ha.
Han är respektfull och ödmjuk. Busig och sexig. Snygg och rolig. Charmig och go.
Och så vansinnigt mycket därtill!
Han är helt enkelt världsbäst!

Den 31 Oktober 2010 kl.00.04. Är en dag och tid jag aldrig glömmer!♥

2010-11-01
 12:14:23

Här växer vi!

Vadå blivit stor kille liksom? :O





Nu 

2010-11-01
 12:05:02

Den lovade pajen

Har jag sagt att jag har en förbannat duktig karl? ;)

2010-11-01
 12:01:48

Det gick skitfint!

I går fick T träffa min mor. Jag skulle vara hundvakt åt mor idag och han var så snäll så han skjutsa hit mig. Och då fick han träffa henne.
Det gick fint som fan tycker jag! Jag har en karl ja kan vara enormt stolt över :)
Och jag vet att mina systrar kommer tycka om honom också. Han är en svärmorsdröm, haha.

Nästa helg är det middag här hos mor. Jag trodde aldrig T skulle våga vara med då men tamme fan! Han kommer!
Vilket jag tycker är förbaskat roligt! :D