2011-03-24
 16:37:13

Flyger ur boet

Jag håller på att byta bloggsida OCH bloggnamn. Jag har tröttnat på blogg.se. Fast jag har inte tröttnat på designen, den älskar jag ju! Men det känns ändå som att jag vill byta. Ni som har min facebook kommer veta vart jag hör hemma i fortsättningen, men ni övriga, det är bara att slänga in en kommentar om ni vill ha nya adressen. Familjen får så klart veta ändå :)
Allt är så mycket enklare på andra sidan och det känns lite mer jag. I alla fall nu. Jag vill ha något nytt och inte det här gamla jag har haft i flera år. (Jag har ju bloggat på blogg.se sedan många år tillbaka, bara haft andra namn)
Nu är jag redo att lämna boet och börja om helt från början.
Jag vill hela tiden lära mig nya saker, och nu är det dags.
Dom gamla inläggen kommer inte hänga med, därför har jag bloggen kvar uppe om någon vill läsa bak i arkiven (inte för att jag tror att någon är intresserad men iaf..)
Jag säger till när allt är helt bytt. Än har jag mycket att fixa. Så klart kommer jag finnas här då och då också, men jag kommer inte blogga här mer.
Peace! Ha det gött allesammans! :)
2011-03-23
 18:00:00

Vacker himmel

Här om kvällen var himlen så jävla vacker! Så jag knäppte kort på den :)
Håller ni inte med va? :)
2011-03-21
 12:18:02

Mor på middag

Igår bjöd jag mor min på middag och kasta ner henne i badet, haha. Jag fick supermysiga tulpaner och ett gulligt godishjärta :)
Mor min fick räkcoctailen (ehm, blev det rätt stavat nu?) som hon blev bjuden på förr och tyckte så mycket om, sedan fick hon kasslerpajen hon var nyfiken på och till efterrätt blåbärspaj med vaniljsås.
Men efter förrätten fick hon hoppa ner  och bada lite, hon har ju trots alt inte badat på flera år..Då tände jag upp värmeljus så hon skulle få mysa riktigt :)
Jättetrevligt var det!



Visst va dom väl mysiga? :)

Om någon vill ha recepten så säg bara till! :)
2011-03-17
 14:11:37

Ovanligt va?

Nu är det städning på gång här igen. Jag fick så fruktansvärt ont i hela kroppen sist att jag var tvungen att vila mig ett par dagar..Men nu är jag igång igen!
Jag är pigg och glad också, det betyder att det här kommer gå fort! Gud så skönt!
Men nu har jag inte tid att sitta här mer..Nu ska det bli rent här! Uppdaterar senare :)
2011-03-15
 13:09:15

Du lurade mig

Jag har inte glömt dig. Det kommer jag aldrig, det vet du. Jag behöver bara vara utan dig ett tag..Jag behöver tänka lite bara. Något är fel. Jag har bara inte kommit på vad det är..Men något är det.
Jag tror att det mesta pekar åt att jag inte kan lita på dig riktigt. Det fanns en tid då jag litade på dig. Så mycket att jag skulle kunnat göra vad som helst för dig. Men du gick bakom min rygg.
Nu är det nästan som att du är för bra för mig. Du säger hela tiden saker jag vill höra. Men jag tänker på det som hände. Jag tänker hela tiden på hur du bara lekte med mig.
Hur vet jag att du inte gör det samma nu?
Det gör ont varenda sekund då jag tänker på den tiden. Jag glömmer det aldrig. Du fick mig att känna mig som en hora och det är bland det värsta jag någonsin upplevt.
2011-03-14
 18:46:53

Fast inte med flit! Det bara blir så när vi ehm sover...

Syster och jag har nog en liten dold tävling. Den kallas braka-sönder-så-många-sängar-du-kan-under-ditt-liv-tävlingen.
Inatt brakade jag sönder min 3:e säng, men jag tror syrran fortfarande har ledningen i tävlingen.
Men när det gäller att braka-sönder-samma-säng-flest-gånger-innan-den-ger-upp-totalt-tävlingen så vet jag att jag leder överlägset. Min gav nämligen upp helt inatt efter 1års tids sovande...
Den du syrran, sug på den du!
2011-03-13
 15:59:07

Det känns som att jag kommer slå i många tår!

Efter sjukt mycket dammsugning, dammtorkning, städning, pillning i häcken av en kaktus, svett, funderingar, mycket saft, 10 kronor, huvudvärk, en brakad säng, en dusch, lite tvekningar och glass har jag nu möblerat om.
Det kanske inte blev så jädrans snyggt, men jag hoppas verkligen att jag ska få sova bättre om nätterna nu.
Jag blir galen av att vakna en gång i timmen varje natt. Galen! Och det sägs ju att det har stor betydelse vart sängen står om man får sova eller inte, så nu har jag bytt plats på den helt och hållet!
Även om jag tror att jag väldigt snart kommer möblera tillbaka som det var från början så tänker jag ge det en chans. En sak till som är bra är att soffan inte längre står för garderoberna och inte heller så jädrans nära tvn. Vet ni hur ont i huvudet jag får av att titta på tv?
Håll tummarna nu på att vad det än är som stör mig ska lämna mig ifred nu!
2011-03-12
 23:21:06

I wanna grow old with you - Adam Sandler

Adam Sandler är en av mina absoluta favoriter så han får stå för låten idag! :)
2011-03-10
 23:18:55

Jag tror jag ska kolla min hörsel!

Vad som sades: "Det va som en gång i Örebro..
Vad jag hörde: "Det va som en dräktig marshmallow sa till mig en gång.."
2011-03-10
 22:27:45

Snöbollskrig

"Faan va det snöar här! Det är ju som att ha snöbollskrig med Gud.."
2011-03-08
 17:39:41

Sjuka grejer med mig

1. Jag biter ihop sugröret (dom gånger jag använder ett) så man måste suga hårdare. (Jag vill tydligen inte suga mjukt..)

2. Ser jag något i affären som ligger på fel plats springer jag och lägger det på rätt plats. (jag stör mig på att det ligger på fel plats helt enkelt.)

3. Jag kissar inte om någon står utanför toadörren. (jag är livrädd att någon ska höra(men varför vet jag inte) (åh, nu fick vi in en parantes i en parantes! coolt!))

4. Jag hör jämt fel. (och alltid är det snuskiga saker..Man hör det man vill höra va det va?;))

5. Jag får sjuka abstinens om jag inte har jämna nummer när jag gör något. (så jag måste alltså komma på en 6 störd sak med mig själv...)

6. När det är något jag inte orkar lyssna på så stänger jag av. (men oftast så är det ingen som märker något, det är därför jag alltid kommer undan med det)

7. Jag suger på underläppen när jag är nervös. (varför vet jag inte, det va väl det där med sugbehovet igen då..)

8. Jag pratar med mig själv varje dag. (Wilma börjar nog tycka att jag är lite skum ändå..)
2011-03-08
 12:15:36

Lite reklam för familjen


Halsband, och om jag fattat rätt så har dom måtten (till vänster) 35 cm och (till höger) 36 cm på halsbandet och armbandet 17 cm. Halsbanden har en kedja så det går att förlänga.


Armband med måtten: 15-17 cm. Om man vill ha ett armband som sitter åt och har måtten ex. 17 cm är det bra att ta ett med måtten 15-16 cm för att det ska sitta bra.


Halsband med måtten (till vänster) 30 cm + förlängningskedja. (till höger) Armband med måtten 17 och 20 cm.

Är du intresserad av något av dessa så är det bara att slänga in en kommentar!

Priser:

Halsband: 200 kr.
Armband: 100 kr.
Halsband + armband (set) 250 kr.
2011-03-08
 10:55:28

Det regnar köttbullar



Handling:

Flint drömmer om att bli vetenskapsman och uppfinner allt från gående TV-apparater till hårväxtmedel och råttfåglar - till hans pappas stora förtret. En dag uppfinner Flint en maskin som kan producera mat av ingenting, bara genom en knapptryckning kan han få en utsökt hamburgare i sin hand.

Men som vanligt för Flint är det något som går fel och maskiner flyger iväg genom staden och förstör allt i sin väg tills den försvinner upp bland molnen. Invånarna i staden är rasande på Flint – tills den dagen det börjar regna mat från himlen!

Skådespelare:

Svenska röster:
Jesper Sahlén
Malin Güettler
Claes Ljungmark
Göran Gillinger
Johan Wahlström.

Omdöme:
Som jag har väntat på att få se den! Och äntligen fick jag det! Och den var precis vad jag förväntade mig av en animerad film. Rolig, spännande och underhållande på alla plan.
Humorn var precis så som en animerad ska ha. Jag tycker abslut att ni som älskar animerat (precis som jag) ska se den! Den var kanon!
2011-03-07
 19:47:06

Jag misstänker att den håller på att ge upp...

2011-03-07
 14:32:45

Baby can I hold you

2011-03-06
 19:20:19

Kan jag inte få dig vill jag inte ha någon annan heller..
2011-03-04
 15:00:19

Youre the best

2011-03-03
 11:55:58

Inget att göra nå åt

Jag ser, jag är ju inte blind..
Jag hör, men jag kan inte göra något åt det.
Ont gör det. Ont som fan.
2011-03-03
 09:26:13

Grattis lilla vän ♥

Idag är ingen vanlig dag. Idag fyller nämligen en liten filur hela 1 år! Min bästa väns lilla bebis.