2010-09-29
 21:53:58

12 tecken på att killen fallit..

12 störtsäkra tecken på att killen har fallit som en fura!


1. Tittar han på dig med vidgande pupiller? Är man kär så vidgas pupillerna för att kunna släppa in mer ljus och lättare kunna se den man älskar. Så ha koll på hans ögon nästa gång ni ses.

2. Kyssarna
är en avslöjande faktor, så bra som ingen annan. Känsliga, mjuka, försiktiga kyssar är ett gott tecken. Håller han om ditt ansikte med båda händerna medan han kysser dig är det riktig jackpot, det visar på ömhet, tillit och saken är biff.

3. Blir han nervös och blyg
i närheten av dig? Kärleken gör oss alla en smula nippriga och kallsvettiga. Även den mest självsäkra personen, kan bli osäker när han träffats av Amors pilar. Är han för blyg och du känner att ni aldrig kommer till skott? Då är ett bra tips att gå någonstanns där det finns mycket folk eller där det händer saker. Får han annat att koncentrera sig på och nervositeten lättar kan det räcka för att mjuka upp en pirrig själ.

4. Kroppsspråket
kan avslöja en hel del om hans inställning till dig. Är kroppen öppen och vänd mot dig när ni möts eller käkar middag är det ett gott tecken. Korsade armar och slutet kroppsspråk är mindre positivt. Metoden ska dock inte brukas på en extremt blyg person som troligtvis är omedveten om hur detta kan tolkas. Typiska spegelrörelser - han lyfter handen ungefär samtidigt som du eller tar sig på håret när ni pratar - är goda signaler. Lutar han sig samtidigt mot dig? Ja, då kan du hala in storvinsten. 

5. Han är väldigt hjälpsam.
Män har ett behov av att känna sig behövda, och är han förälskad så hittar han på saker du absolut behöver hjälp med. Typ att snickra ihop en egenhändigt designad skohylla till dig och alla dina skor.

6. Han blir påmind om dig.
Om han mejlar dig roliga klipp från Youtube, säger att han har sett ett par brillor som har tror att du skulle gilla eller berättar om något han har läst på senaste tiden som har fått honom att tänka på dig, ja då är det solklara bevis på att han har dig i tankarna.

7. Han ger dig smeknamn. De flesta killar använder bara ömma ord om de känner sig trygga nog att visa sig sårbara. Börjar han kalla dig Gullesmulan eller bebis har du honom runt lillfingret.

8. Han vill gärna hänga.
Är en kille intresserad ser han till att vara där du är. Inget särskilt behöver hända, han är nöjd med att göra ingenting alls med just dig. Att ni träffas ofta är ett bra tecken, även om det är mindre planerade saker ni gör.

9. En gammal klassiker
är hans angelägenhet om att få träffa dig och ett enkelt sätt att avgöra om hans känslor bär färgen röd. Sms, samtal eller e-mejl? Oavsett val av kommunikationsväg betyder de alla att han tänker på dig och längtar efter att ses. Ett tips till dig är att vänta lite och låta honom ta kontakt med dig, att vara för påflugen är aldrig bra. Du vill ju inte uppfattas som ett levande plåster. Regeln är enkel: Är han verkligen intresserad tar han kontakt med dig på något sätt.

10. Han byter klädstil
eller klipper sitt hår för din skull. Här kan du verkligen räkna med att han är förälskad, ingen kille byter sin klädstil för att göra någon random brud nöjd, tar han på sig din favvotröja  är ni ses är det klappat och klart.

11. Om han lånar ut sina dyrbaraste saker till dig är han riktigt kär. Det betyder att han ger dig sin fullaste tillit och inte ser något som helst som kan vara mer dyrbart än just dig. Om han utan några problem låter dig låna hans PS3 eller ipod vet du vad ha känner. 

12. Viktigt när man inleder en ny relation är att kunna prata med varandra och då menar jag att båda parter får en syl i vädret. En kille som pratar om sig själv går till soptippen direkt. Är han mån om att veta vad du tycker, lyssnar noga när du pratar eller ställer mycket frågor, kan du räkna med att han är förälskad.

 


 

 

Å fan! 12/12 i det där testet..Det va ju mindre bra...Därför bestämmer jag att allt är påhitt! Så, nu är det det..


Sandra
PUBLICERAT: 2010-09-30, 11:01:52 | URL: http://sandraorrebro.blogg.se/

Vad ska du göra ikväll då? :)


liindblaads
PUBLICERAT: 2010-09-30, 15:19:18 | URL: http://liindblaads.blogg.se/

Hej vad hittar du på ?



//liindblaads



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

Det är inte storleken som räknas, det är hur man använder den! Alltså det gör inget om du skriver en kort kommentar, jag blir lika glad ändå! ;)

« Namn Ska jag komma ihåg dig?

« E-post (publiceras ej)

« URL

Kommentar: